top of page

FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS KÉPZÉS

A FruFru Szépségszalonban a nyitástól, 2012 óta, folyik fodrász tanulók gyakorlati képzése, illetve 2015 óta pedig kozmetikus tanulók képzése is. Szalonunk erőssége a gyakorlatorientált, kis létszámú, egyedi igényekhez igazodó, személyes figyelmen alapuló oktatásban áll, amely során a tanulók a technikai tudás megszerzése mellett, teljes képet kapnak egy fodrászat vagy egy kozmetika működéséről. Célunk, hogy olyan szakembereket képezzünk, akik a képzés elvégzése után magabiztosan, azonnal képesek önálló dolgozni és lépést tudnak tartani a szépségápolás és az ehhez kapcsolódó igények állandóan változó világával.

 

Csak úgy mint eddig minden szeptemberben, 2021-ben is elindítjuk ingyenes fodrász (OKJ száma 54 815 01) és kozmetikus képzésünket (OKJ száma 54 815 02) együttműködésben a Madách Imre szakközépiskolával. A képzés elméleti részét a Madách Imre szakközépiskola sok-sok évnyi tapasztalattal rendelkező és magasan képzett tanáraitól kapják meg a képzésen résztvevők. A képzés gyakorlati része a FruFru Szépségszalonban történik, ahol a hallgatók a kötelező, oktatási tervben megfelelő alapokon felül megtanulják egy szépségszalon működtetésének az alapjait is.

 

Azon jelentkezők számára, akik a képzésre történő jelentkezésig maximum egy állomilag finanszírozott OKJ-s  szakmai képzésen vettek részt, a képzés díjmentes.

 

A fodrász képzés szerves részét képezik a Schwarzkopf Professional ASK Akadémiája által szervezett és vezetett tanfolyamok és képzések. Az ASK Akadémia oktatók között olyan kiemelkedően tehetséges fodrászok találhatók, mint Szofrán Zsolt, Bódis Richárd, Zsekov Kati, Fátrai Krisztina vagy korábbi munkatársunk, Blanke Dávid. Igy a hallgatók a kötelező tudnivalókon felül, a fodrász szakma sztárjaitól tanulhatják meg a legújabb vágási technikákat és festési trendeket.

 

A képzés élmezőnyében végző fodrász hallgatói számára szalonunk munkalehetőséget biztosít, de a többi hallgató számára is segítséget nyújtunk az elhelyezkedésben.

Felvételi követelmények:

  • a vizsgáig betöltött 18. életév, felső korhatár nincs;

  • érettségi bizonyítvány;

  • orvosi alkalmasság;

  • felvételi beszélgetés.

 

A képzéssel kapcsolatban érdeklődni a +36-20-201-4703-as telefonszámon lehet. A jelentkezés személyesen történik szépségszalonunkban egy előre megbeszélt időpontban. Kérjük keresse kollégának a fent megadott telefonszámon vagy adja meg adatait a lenti kapcsolatfelvételi lapon és kollégánk keresni fogja. 

Érdekel a képzés

KÖSZÖNJÜK A JELENTKEZÉST!

bottom of page