top of page

Csapatunk

Nagy Erika

Fodrász

Nagy Erika fodrász vagyok,16 éve dolgozom a szakmában és azon szerencsések közé tartozom, akiknek a munkája a szenvedélye, legyen szó hajvágásról, festésről vagy hosszabbításról. A Schwarzkopf Proffesionalnak köszönhetően folyamatos a szakmai képzésem, melyet a mindennapi munkáim során kamatoztatok. Az szalonbeli munkám mellett dolgozom fotózásokon, reklám és mozifilmforgatásokon, amik folyamatos kihívást jelentenek.

Kardos Eszter

Mesterfodrász

Kardos Eszter vagyok, mesterfodrász. Nagyon szerencsés embernek érzem magam, mivel a fodrászatban megtaláltam mindazt, amire vágytam, és ami a legfontosabb számomra, hogy alkothatok, és a munkámmal másoknak szerezhetek örömet. Mit is jelent nekem a fodrászat? Nem csak a hajvágást és hajfestést. Ez művészet, amikor szárnyal a képzelőerőm és csodákat alkotok. Szeretek olyan frizurákat készíteni, ami nem csak akkor frizura amikor én beszárítom a szalonban, hanem a vendégeim is könnyedén boldogulnak otthon mindenféle hókuszpókusz nélkül. Amikor a vendégem elégedetten és kivirulva távozik az nekem az igazi öröm! Mindezek mellett fontosnak tartom a vendégeimmel a kommunikációt, a beszélgetések közben ismerjük meg, a másik ember egyéniségét és stílusát , hiszen ,,MINDENKI MÁS, MINDENKI EGYÉNISÉG!”

Homolya Kitty

Fodrász

Homolya Kitty vagyok 28 éves, 8 éve dolgozom fodrászként. Pályafutásomat a Schwarzkopf Professional egyik Team Fodrásza (Prókai István) egyengette. Teljesen véletlenül hozta úgy az élet, hogy a szakma szerelmese lettem. Számomra fontos, hogy folyamatosan képezzem magam, hiszen ez a vendégeim számára is elengethetetlen. Megújulást és inspirációt követel ez a szakma. Az üzleten kívül is tevékenykedem fotózások háttermunkálatain. Erősségeimnek a hajszinváltoztatásokat, a férfi frizurakat tartom. A a kedvenceim sorába tartoznak  az esküvői és szalagavatós frizurak is. :)

Márkus Mária

Mesterfodrász

22 éve vagyok fodrász és 12 éve mesterfodrász. Székesfehérvárról származom és eddig ott dolgoztam először alkalmazottként, majd pedig a saját szalonomat vezettem. A Fejér megyei ipari és kereskedelmi kamaránál szakképzési szakértőként és vizsgabiztosként dolgozom. Most Budapesten szándékozom továbbépíteni a karrierem, ezért szeretettel várok minden kedves vendéget. Mottóm, hogy nincs olyan problémás haj, amit nem lehetne széppé varázsolni.
 

Bíró Virág

Fodrász

Biró Virágnak hívnak, 20 éves fodrász vagyok.

A gimnázium befejezése után Balatonról Budapestre költöztem, hogy a legjobbaktól tanulhassak, emellett itt szerettem volna elkezdeni a munkámat. Szakmaválasztásom legfőbb oka az volt, hogy szeretek emberekkel foglakozni, adni nekik valami újat, amivel hozzájárulhatok a hétköznapjaik szebbé tételéhez, illetve  kreativitásomnak akartam teret adni. Az iskolámat a Clips Nemzetközi Fodrászakadémián végeztem 2015-ben. Tanulóként lehetőségem nyílt a White Hairben, illetve a budai Close szalonban részt venni a munkákban, illetve profi fodrászoktól technikákat tanulni. Nagy örömmel tölt el, hogy a  Frufru szalonban dolgozhatok. Fontosnak tartom a trendek, legújabb technikák  ismeretét, ezért célul tűztem ki ,hogy folyamatosan részt vegyek továbbképzéseken, hogy a mindig megújuló technikákkal, innovatív ötletekkel tudjam végezni a munkámat.

Tári Szabolcs

Fodrász

Tári Szabolcs vagyok, 4 éve fodrász. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből költöztem fel Budapestre. Azért választottam ezt a szakmát, mert szeretek emberekkel foglalkozni, a hajukat elkészítve mosolyt csalni az arcukra. Fontosnak tartom a folyamatos képzést, ami ebben a szakmában elengedhetetlen. A Frufru Szépségszalonban várom a szépülni vágyó hölgyeket, urakat.

Blanke Dávid

Fodrász

3 éve vagyok fodrász, Keszthelyről költöztem fel Budapestre, hogy még tovább fejleszthessem ismereteim és kreativitásom. A szakmám egyben a hobbim is, ezért sok minden érdekel, ami a hajápoláshoz kapcsolódik. Fontosnak tartom a továbbképzéseket, hogy ismeretünk az új trendekről és termékekről napra kész legyen. A legújabb melírozási technikák és ombre/ balayage festések most kifejezetten közel állnak hozzám! Azt is mondhatom, hogy a hajfestések szerelmese lettem.

Csepreghy Judit

Kozmetikus

Dunaújvárosból költöztem Budapestre, ahol a Corvin Köz Oktatási Központban kozmetikus képesítést szereztem. Számomra elsőrendű szempontok közé tartozik a szakmai hatékonyság, mindezt kizárólag minőségi professzionális kozmetikumokkal, a vendégek felé tanúsított empátiával és a környezetem harmóniájának megteremtésével teszem, úgy, hogy természetesen kozmetikám higiéniája szintén alapvető feltétel! Professzionális SKEYNDOR termékcsaláddal és GIGI termékekkel dolgozom. A szakmámat imádom és a hivatásomnak tekintem! Célom, hogy aki eljön hozzám, maximálisan elégedett legyen, a munkámmal, a környezettel!

Boda Alexandra

Műkörmös

Boda Alexandra vagyok. Kézápolással és műköröm építéssel foglalkozom, tudásom folyamatosan fejlesztem, hogy mindig naprakész legyek, bármilyen kéréssel is keressenek meg a vendégeim. Crystal Nails Műkörmös Akadémián végeztem 2012-ben és csak ezekkel a termékekkel dolgozom, mert a tartósság számomra nagyon fontos. Jelentkezzetek, és hívjatok bátran, minden kérdésre szívesen válaszolok! "Nem lehetsz öreg és bölcs, ha nem voltál fiatal és őrült!" 😊

Please reload

bottom of page